Welkom bij Brashida Gallery!

Mineralen en edelstenen (kristal) zijn gewoon magisch mooi. Een prachtig product uit de natuur. Als je ze goed bekijkt dan kan je je gewoon verwonderen over de mooie structuur en kleur van een kristal. Er is geen kristal hetzelfde en dat maakt het zo uniek. 

Ik heb de kennis over kristallen meegekregen al in mijn opvoeding. Mijn vader en ooms droegen altijd al ringen met een grote edelsteen. Het was hun "jimat/talisman". Binnen de Indische cultuur worden de wijsheden van kristallen generatie op generatie over gedragen. Als klein kind was ik al gefascineerd van kristallen. De kleuren en structuren waren voor mij magisch.

Ruim 10 jaar geleden heb ik een fysieke winkel gehad in kristallen. Ik heb toen een sabbatical genomen omdat mijn zoon toen nog jong was en ik graag full-time moeder wilde zijn, kinderen worden ook zo snel groot. Nu hij volwassen is wil ik graag mijn kennis, creativiteit en passie voor kristallen delen met jou en daarom ben ik deze webshop begonnen. Daarnaast is Brashida ook aanwezig op verschillende evenementen in het land.

De naam "BraShiDa" is gevormd door de letter combinatie van mijn zoon, man en mezelf. Brashida staat voor verbinding en liefde daarnaast heeft het ook een mooie sierlijke klank. "Gallery" dan denk je aan kunst en dat zijn kristallen. s
Stuk voor stuk zijn het kunstwerken van moeder natuur.

Kijk rustig rond in de gallery en geniet van al het moois onze aarde te bieden heeft. Ik vul wekelijks de webshop aan. 

Je kan mij altijd bellen of mailen als je een vraag hebt over een kristal.
Je kan Brashida Gallery ook volgen via Instagram en Tik Tok

Een kristal kan jou en je ruimte zoveel positieve energie geven. Je hoeft geen boekwerk te lezen om het juiste kristal voor jou te vinden. Het kristal vind jou wel. 

Liefs,
Shirley,
BraShiDa Gallery.