Welkom bij Brashida Gallery!

De naam "BraShiDa" is gevormd door de letter combinatie van mijn zoon, man en mezelf. Brashida staat voor verbinding en liefde daarnaast heeft het ook een mooie sierlijke klank. "Gallery" dan denk je aan kunst en dat zijn mineralen en edelstenen, stuk voor stuk zijn het kunstwerken uit de natuur.

Ik heb de kennis over edelstenen en mineralen meegekregen al in mijn opvoeding. Mijn vader en ooms droegen altijd al ringen met een grote edelsteen. Het was  hun "jimat" maar ik zag het toen meer als een lucky stone. De wijsheden over edelstenen werden generatie op generatie over gedragen.

Ruim 10 jaar geleden heb ik een fysieke winkel gehad in edelstenen en mineralen. Ik heb toen een sabbatical genomen omdat mijn zoon toen nog jong was en ik graag full-time moeder wilde zijn, kinderen worden ook zo snel groot. Nu hij volwassen is zou ik graag weer meer tijd aan mijn passie willen besteden en daarom ben ik deze webshop begonnen. 

Mineralen en edelstenen zijn gewoon magisch mooi. Een prachtig product uit de natuur. Als je ze goed bekijkt dan kan je je gewoon verwonderen over de mooie structuur en kleur van een mineraal of edelsteen. Er is geen steen hetzelfde en dat maakt het zo uniek. 

Daarnaast kan een edelsteen jou zoveel energie geven. Je hoeft geen boekwerk te lezen om de juiste steen voor jou te vinden. De steen vind jou wel. 

Kijk rustig rond in de gallery en geniet van al het moois onze aarde te bieden heeft. Ik vul wekelijks de webshop aan. 

Je kan mij altijd bellen of mailen als je een vraag hebt over een mineraal of edelsteen. Je kan Brashida Gallery ook volgen via Instagram en Tik Tok

Liefs,
Shirley Anderson,
BraShiDa Gallery.