Mineralen en kristallen zijn magisch mooi. Een prachtig product uit de natuur. Als je ze goed bekijkt dan kan je je gewoon verwonderen over de mooie structuur en kleur van een mineraal. Er is geen mineraal hetzelfde en dat maakt het zo uniek. 

Daarnaast kan een mineraal jou zoveel energie geven. Je hoeft geen boekwerk te lezen om de juiste steen voor jou te vinden. De steen vind jou wel. Je kan opslag al verliefd worden op een steen alleen vanwege zijn kleur of structuur.

Dat is ook de reden dat ik begonnen ben met deze webshop en voor dit jaar zijn er plannen om dit te gaan uitbreiden. De jarenlange kennis die ik heb opgedaan in mineralen en kristallen wil ik graag met jou delen.

We hebben mooie bijzondere vintage mineralen uit de jaren '70 maar ook mooie decoratieve exemplaren voor je ruimte. Ik vul wekelijks de webshop aan.

Ik heb bij sommige mineralen de spirituele toepassing dit is algemeen bekende informatie. Echter het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.

Je kan mij altijd bellen of mailen als je een vraag hebt over een steen.

Liefs,
Shirley Anderson,
BraShiDa.