We hebben een herroepingsperiode van 14 dagen, na ontvangst van de order. Als u uw bestelling wilt retourneren, mag u het product in de originele- ongebruikte staat en verpakking retourneren. 

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Wilt u een artikel retourneren? 

De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening; frankeer het pakket dus voldoende.
TIP NL zending: Wij adviseren het pakket te versturen met ‘PostNL handtekening voor ontvangst’, zodat duidelijk is wie het pakket ontvangen heeft en wanneer. De prijs-indicatie van deze retourzending is ongeveer € 8,-.

De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening. Eigen risico houdt in dat BraShiDa Jewels BV niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Hoe snel wordt ik terugbetaald na retourneren?
Op het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Wij betalen het  aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij wachten wel met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen.

Het aankoopbedrag wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de aankoop heeft gedaan (voor zover technische mogelijk).

Binnen welke termijn kan ik een artikel retourneren?
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Kan ik gebruikmaken van het herroepingsrecht?
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Retouren waar accessoires en de sealtag ontbreken of waar de verpakking niet bij zit kunnen wij helaas niet accepteren. Het is dan ook van belang dat u bij het retourneren controleert of u het volledig terugstuurt.